Dag van de Huizer Watersport

Huizen heeft watersporters veel te bieden. Helaas moet geconstateerd moet worden dat belangstelling voor de watersport aan het afnemen is, zowel landelijk als in Huizen. Daarom is het initiatief ontstaan om al het moois dat Huizen te bieden heeft op het gebied van water, eens extra onder de aandacht te brengen van de inwoners van Huizen en de regio. Dit zal gebeuren tijdens De Dag van de Huizer Watersport op:

Zaterdag 20 mei 2017

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Locaties: op diverse plaatsen rond de havens en op het surfstrand bij Surfclub Gooimeer.

Ook de surfclub doet mee met deze bijzondere dag. De activiteiten vinden plaats in en rond het clubgebouw van de surfclub aan het surfstrand, Zuiderzee 63. Bezoekers kunnen kennismaken met het windsurfen: ‘droogsurfen’ op een simulator en de eerste stapjes zetten op het water met een lesplank. Ervaren instructeurs zorgen voor de begeleiding.

Tijdens de opstapdag kan iedereen de overtollige surfspullen verkopen of ruilen. De surfclub geeft daarvoor de faciliteiten maar men is zelf verantwoordelijk voor de spullen. De club geeft informatie wat het lidmaatschap allemaal te bieden heeft, zoals stalling van surfboards en het gebruik van kleedkamers, douches en toiletten.

Uitgebreide informatie over wat de dag van de Huizer Watersport op zaterdag 20 mei allemaal te bieden heeft, vind je op www.dagvandehuizerwatersport.nl . Als je de loopwijzer download kun je gemakkelijk je weg kunt vinden naar de diverse activiteiten.

 

Clubaccomodatie

Recreatieterrein 'Gooierhoofd'
Zuiderzee 63
Tel: 035-5268834

 
 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.