Topsurf Vinkeveen

Topsurf is al 30 jaar dé specialist op het gebied van winter- en watersport in ‘groot Amsterdam’. Onze uitgebreide collectie bestaat ‘s winters uit ski’s, skischoenen, snowboards, snowboardschoenen, kleding en accessoires. In de zomer bestaat de collectie uit windsurf- en SUP artikelen, aangevuld met surfpakken, (beach)kleding en accessoires. We voeren de topmerken in het midden en hoge segment.

We staan bekend om onze goede service en helpen u altijd graag. We geven een eerlijk en persoonlijk advies wat voor u het beste is. Ons enthousiaste personeel houdt u op de hoogte van de laatste trends en geeft u de juiste productinformatie en advies. We trainen ons personeel regelmatig en testen veel materiaal zelf uit.

U laten genieten is onze belangrijkste doelstelling. Wij zien u graag met een goed gevoel de deur uitlopen, Topsurf is er namelijk voor en door liefhebbers. En mocht het toch een keer voorkomen dat een product dat u bij ons gekocht heeft tegenvalt, dan gaan we samen aan de slag om een oplossing te vinden.

Externe url: 

http://www.topsurf.nl

Afbeelding: 

Topsurf Vinkeveen
 

Clubaccomodatie

Recreatieterrein 'Gooierhoofd'
Zuiderzee 63
Tel: 035-5268834

 
 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.