Lidmaatschap van surfclub Gooimeer

Windsurfen is een fantastische sport. Samen op het water staan met je surfmaatjes maakt het nog leuker dan in je eentje!

Als je lid wordt van de surfclub kun je mee doen aan de evenementen die de surfclub organiseert voor de leden. Daarnaast kun je een wachtwoord aanvragen voor het online forum, zodat je bijvoorbeeld online met andere clubleden kunt praten over de sport, kunt afspreken om te gaan surfen of je gebruikte spullen te koop kunt aanbieden.

Binnen de club zijn er verschillende commissies die activiteiten voor de surfclub organiseren. Als je lid wordt van de surfclub kun je natuurlijk lid worden van deze commissies en je steentje bijdragen aan de club.

Kosten

Junioren (tot 18 jaar)
Contributie € 57,00
Dienstverleningstoeslag € 20,00
Stalling surfplank € 72,00 (kano € 103,-)
   
Senioren (18 jaar en ouder)
Contributie € 68,00
Dienstverleningstoeslag € 25,00
Stalling surfplank € 72,00 (kano € 103,00)
   
Gezinskorting
Maximale gezinscontributie € 144,00
Maximale gezinsdienstverleningstoeslag (7.5 uur) € 65,00
   
Eenmalige kosten bij inschrijving  
Borg sleutel / codekaart € 10,00

Kosten surfcursus

Het is ook mogelijk om lid te worden van Surfclub Gooimeer in combinatie met een surfcursus. Meer informatie over deze surflessen kun je vinden bij Leer Windsurfen.

Surfcursus incl. 1 jaar lidmaatschap: € 165,00

De kosten van het lidmaatschap zijn als volgt opgebouwd:

  1. Basisbedrag contributie (inclusief lidmaatschap Watersportverbond)
  2. Dienstverleningstoeslag
  3. Stalling surfmateriaal (Optioneel)

Dienstverleningtoeslag gaat in het 2e jaar van het lidmaatschap in. Het kan worden terugverdiend door een paar uur werk voor de vereniging (jeugd 2.5 uur en senior 3.5 uur) , zoals het draaien van bardiensten of het organiseren van activiteiten.

De bovenstaande bedragen zijn per kalenderjaar.

Uitschrijven

Wanneer je het lidmaatschap wil opzeggen, dan kan dit door een schriftelijk verzoek tot uitschrijving te sturen naar de ledenadministratie, uiterlijk twee maanden voor het einde van het huidige kalender jaar. Dit kun je doen door een email te sturen naar ledenadministratie@surfclub.nl. Je uitschrijving is pas definitief wanneer je van de ledenadministratie een bevestiging van uitschrijving hebt ontvangen!

 

Clubaccomodatie

Recreatieterrein 'Gooierhoofd'
Zuiderzee 63
Tel: 035-5268834

 
 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.