Windsurfles tijdens de surfcursus

Heb je altijd al willen leren windsurfen? Dat kan bij Surfclub Gooimeer. Voor kinderen is er een basiscursus op de zondagmiddag, voor volwassenen is er de tweedaagse cursus die meerdere malen per jaar wordt georganiseerd.

Kidscursus

Voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar is er op de zondagmiddag de kidscursus. In vier lesmiddagen van tweeënhalf uur (13.30 - 16.00 u) wordt de basis van het windsurfen bijgebracht.

Wanneer?

  • De data van de eerste cursus zijn zondag 10 , 17 juni, 24 juni en zondag 1 juli
  • De data van de tweede cursus zijn zondag 8, 15, 22 en 29 juli 
  • De data van de derde cursus zijn zondag 9, 16, 23 en 30 september

Kosten en inschrijven
De kosten voor de cursus zijn € 145.-. Dit is inclusief een seizoen lidmaatschap. Na afronding van de cursus kun je op de woensdagmiddag zelf komen surfen en tevens meedoen aan de clubactiviteiten.

Volwassenencursus (vanaf 16 jaar)

In een tweedaagse cursus brengen we je de basis van het windsurfen bij. Na afloop kun je zelfstandig heen en weer varen bij matige wind en windsurfmateriaal op- en aftuigen. Verder leer je de belangrijkste theorie over voorrangsregels op het water en zelfredzaamheid bij pech of veranderende weersomstandigheden.

Wanneer?
Dit voorjaar is er een cursus gepland op zondag 20 mei en zondag 27 mei. Beide dagen duren van 10.00 u tot 16.00 u.

Kosten en inschrijven
De kosten voor de cursus zijn € 165.-. Dit is inclusief een seizoen lidmaatschap. Na afronding van de cursus kun je als lid meedoen aan de trainingen om je techniek verder  te verbeteren en evenals aan alle clubactiviteiten.

De windsurflessen bij Surfclub Gooimeer worden gegeven door CWO-gecertificeerde instructeurs die zijn opgeleid door het Watersportverbond. Het aantal deelnemers per groep bedraagt niet meer dan 6. 

Inschrijven voor een surfcursus kan via het inschrijfformulier

 

Clubaccomodatie

Recreatieterrein 'Gooierhoofd'
Zuiderzee 63
Tel: 035-5268834

 
 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.